بیوسنسورها

جمعه 10 خرداد 1392  11:43 ب.ظ

بیوسنسورها

ناشر: اندیشه‌سرا

نویسنده: بانسی مالهوترا

مترجم: فاطمه رمضانی

قطع: وزیری

تعداد صفحه: 160

بها: 7000 تومان

شابك: 9786005716337

رده‌بندی دیویی: 28/610

رده‌بندی كنگره: 9ب9ز/857 R


مرکز پخش: 66966925

فصل اول: طراحی یک بیوسنسور ساده

1.مقدمه

1.1. بیوسنسور چیست؟

2.1. طبقه‌بندی بیوسنسورها بر‌اساس نوع تبدیل

3.1. طبقه‌بندی بیوسنسورها بر‌اساس اجزای زیستی

4.1. نسل‌های متوالی بیوسنسورها

5.1. سنسورهای شیمیایی و انواع دیگر سنسورها 

6.1. انواع بیوسنسورها و کاربرد آن‌ها

7.1. آینده‌ی بیوسنسورها (میکرو و نانوتکنولوژی)

8.1. تثبیت و انواع آن

9.1. طراحی یک بیوسنسور ساده

2. روش کار

1.2. پروتکل تثبیت کووالان 

3. بحث

4. نتیجه

فصل دوم: تشخیص‌‌های نوری در جهت درمان

1.مقدمه

1.1. برهم‌کنش نور با مولکول‌های فلوئورسانس

2.1. شدت سیگنال فلوئورسانس

3.1. فوتوبلیچینگ

2. مولکول‌های فلوئورسانس

1.2. فلوروکروم‌های اندوژن (طبیعی)

2.2. فلوئورسانس پیش‌ساز دارویی 5 آمینولوولونیک اسید

3.2. فلوئوروفورهای بیرونی

4.2. نمونه‌هایی از فلوئوروفورهای بالقوه با منشأ خارجی

3. وضعیت فعلی پیشرفت بیوسنسورهای نوری

1.3. ماتریکس‌ سل-ژل در سنسور فیبر نوری

2.3. گیرانداختن بیومولکول‌ها و ساخت بیوسنسورهای سل-ژل

4. چشم‌انداز بیوسنسورهای نوری در اندازه‌گیری کمی داروهای فعال نوری

فصل سوم: بیوسنسورهای الکتروشیمیایی

1.مقدمه

2.طبقه‌بندی بیوسنسورهای الکتروشیمیایی

1.2. بیوسنسورهای پتانسیل سنجی

2.2.بیوسنسورهای آمپرسنجی

3.2. بیوسنسورهای هدایت‌سنجی/امپدانس سنجی

3. کاربرد بیوسنسورهای الکتروشیمیایی

1.3. بالینی و تشخیصی

2.3.صنایع غذایی و نوشیدنی‌ها

3.3. سنسورهای محیط ‌زیست

4.3. بیوسنسور DNA

4. نتیجه

فصل چهارم: کاربرد شیشه‌های سل- ژل حاوی آنزیم در تشخیص 

1.مقدمه

2.ساخت شیشه‌های سل- ژل حاوی ماده خارجی (دوپانت)

1.2. تکنیک پوشش فشرده برای سل- ژل

2.2. تکنیک کپسوله‌ کردن سل- ژل

3. مزایای گیر انداختن پروتئین‌ها در شیشه‌های سل- ژل

4. کاربرد شیشه‌های سل-ژل در بیوسنسورها

5. شیشه‌های سل- ژل در بیوسنسورهای مهم پزشکی

1.5.بیوسنسور گلوکز

2.5.بیوسنسور اوره

3.5.بیوسنسور کلسترول

4.5. بیوسنسور لاکتات

5.5. کاربردهای دیگر

6. نتیجه

فصل پنجم: تحقیق و بررسی روی بیوسنسورهای آنالیز غذایی در هند

1- مقدمه

2- کاربرد بیوسنسورهای آنالیز غذایی

3- بیوسنسورهای کربوهیدرات‌ها

3-1- نشاسته

3-2- آنالیز قند

3-3- پایداری آنزیم‌های تثبیت شده در بیوسنسورها

3-4- بیوسنسورها به عنوان ابزاری برای مطالعه دناتوراسیون و رناتوراسیون آنزیم

3-5- کاربرد بیوسنسورها در صنعت قند

4- بیوسنسورهای اسیدهای آلی

4-1- L- لاکتات

4-2- آسکوربیک اسید

5- کاربرد بیوسنسورها در تشخیص آفت‌کش‌های دارای ماده آلی فسفردار

5-1- تشخیص آفت‌کش‌های آلی فسفردار با استفاده از آسیل کولین استراز

5-2- تشخیص بر مبنای بازدارندگی اسید فسفاتاز

5-3- بیوسنسور بر مبنای آسکوربات اکسیداز

5-4- ایمونوسنسورها برای آنالیز آفت‌کش‌ها

6- کاربرد بیوسنسورها برای تشخیص سموم و پاتوژن‌ها

6-1- کاربرد بیوسنسورها برای تشخیص آفلاتوکسین

7- بیوسنسور آنالیز تزریق جریان (FIA) برای کنترل وتنظیم فرآیندهای غذایی و تخمیری

8- پتانسیل کاربرد بیوسنسورهای غذایی در هند

9- تحقیقات بیوسنسور در آینده

10- نتیجه

فصل ششم: ایمونوسنسورهای نمایشگر آفت کش‌ها

چکیده

1- مقدمه

1-1- بیوسنسورهای آنزیمی (یا متابولیک)

1-2- سنسور با تمایل زیستی (ایمونوسنسور)

2- جنبه‌های مبدلی و زیستی ایمونوسنسورها

2-1- جنبه‌های مبدلی

2-2- جنبه‌های زیستی


نوشته شده توسط: بهزاد پاکروح | آخرین ویرایش:جمعه 4 مرداد 1392 | نظرات() 

یکشنبه 17 فروردین 1393 08:11 ب.ظ
سلام
میشه مطلب درمورد ایمونوسنسور دراسپکتروسکوپی بزارید:-(
سه شنبه 12 آذر 1392 01:10 ق.ظ
عالی

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic